Feestje vieren

Vier je feest bij PeCafé!

PeCafé is zeer geschikt voor het vieren van uw verjaardag, kraamfeest, receptie, huwelijksjubileum, personeelsfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid. Kortom, voor al uw feesten bent u bij ons aan het goede adres. Wat u ook voor een reden heeft, bij PeCafé zult u zich echt “gast” voelen.

PeCafé is goed bereikbaar en ligt vlakbij de snelweg. U kunt bij ons terecht voor partijen tot 150 gasten, maar ook met een klein gezelschap bent u van harte welkom in ons gezellige cafe!

Wij assisteren u graag bij de invulling van uw feest. U kunt, naast bellen of mailen, altijd vrijblijvend een afspraak maken waarin wij samen uw ideeën kunnen uitwerken. Ons team biedt voor iedere gelegenheid een passende ambiance en wij kijken er al naar uit om u bij ons te verwelkomen.

Vier uw verjaardagsfeest bij ons

Wilt u uw verjaardag vieren in Hengelo? PeCafé is de ideale locatie in Hengelo Overijssel. Het café is gelegen in de gezellige buurt “De Noork”, dicht bij het centrum en is vlakbij vele uitvalswegen.

Drankjes en hapjes tijdens het vieren van uw verjaardagsfeest

Tijdens het vieren van uw verjaardag bieden wij een aantal mogelijkheden aan. Zo kunt u een arrangement afspreken, waarbij de gasten onbeperkt bier, fris en wijn kunnen bestellen. Daarbij serveren wij een aantal heerlijke warme en/of koude hapjes. Wij kunnen ook een prijsafspraak maken, wat u wilt uitgeven.

 

Vrijblijvend de mogelijkheden weten? Bel ons op 074-291 43 32 of neem contact met ons op middels het contactformulier