Mogelijkheden

Gezellig een “poar neem’n” in ons cafe

Wilt u heerlijk een avondje uit om te komen borrelen aan onze prachtige bar, onder het genot van gezellige muziek? Ook dan bent u van harte welkom in ons café!

Darten en biljarten

Wij beschikken over 2 dartbanen waar je gezellig een potje kunt darten. Onze dartborden zijn voorzien van moderene LED-surround verlichting. Op deze manier heb je dus geen last van schaduwen op het bord.

Voor wie graag een “balletje stoot”, beschikken wij over een prima (wedstrijd)biljart!

Feesten en partijen

Feest-vieren-hengelo-bij-pecafe

PeCafé is zeer geschikt voor het vieren van uw verjaardag, kraamfeest, receptie, huwelijksjubileum, personeelsfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid. Kortom, voor al uw feesten bent u bij ons aan het goede adres. Wat u ook voor een reden heeft, bij PeCafé zult u zich echt “gast” voelen.

PeCafé is goed bereikbaar en ligt vlakbij de snelweg. U kunt bij ons terecht voor partijen tot 150 gasten, maar ook met een klein gezelschap bent u van harte welkom in ons gezellige cafe!

Wij assisteren u graag bij de invulling van uw feest. U kunt, naast bellen of mailen, altijd vrijblijvend een afspraak maken waarin wij samen uw ideeën kunnen uitwerken. Ons team biedt voor iedere gelegenheid een passende ambiance en wij kijken er al naar uit om u bij ons te verwelkomen!